Østergade 25, 4660 Store Heddinge

Over 300 m2 midt i byen

I St. Heddinge på Østergade finder du byens gamle missionshus, som i flere år har fundet anvendelse som bolig. Sælger har formået, at bevare det originale rå, rustikke og gammeldags look, i de moderniseringer og ombygninger, der er foretaget.
Her er alle steder usædvanligt højt til loftet og næsten alle steder, kan man stadig nyde de oprindelige plankegulve

Ejendommen er beliggende centralt - og alligevel fredeligt, med gåafstand til skole, institutioner, indkøb, offentlig transport m.m..

Når man træder ind gennem bygningens hoveddør, bliver man mødt af en mindre entre, hvor man bliver slået af: "Hvor er her højt til loftet". Herfra er der adgang til et værelse (kan optimalt benyttes som kontor/behandlerrum eller andet hjemmeerhverv) og ejendommens eneste badeværelse. Her er der masser af plads til at smukkesere sig og tage lange bade. Fra entreen føres man via de originale dobbelt-fløjede døre ind i den "lille" sal og igen herfra, er der adgang til den "store "sal". Når man træder ind i disse sale, får tanker og fantasi straks frit løb og der er nærmest ingen begrænsninger på, hvad man komme på af ideer, til fremtidig udnyttelse af disse storslåede rum.
Stueplan rummer derudover et bryggers, hvor der findes bagindgang (hverdagsindgang) og trappe til 1. sal.

På 1. salen træder du direkte op i husets kerne: Køkkenet! Køkkenet er placeret i direkte åben forbindelse til den store opholdsstue med synlige bjælker og loft til kip, her er en dejlig udsigt til haven - sælger har tidligere fået tilladelse til opsætning af en balkon. Derudover findes her 3 charmerende værelser fra størrelse small til X-large.

Den gamle have fremstår ugenert bag huset. Her findes tillige et udhus til opbevaring af haveredskaber - og selv her, kan findes nostalgiske detaljer.

Ejendommen opvarmes via naturgas og supplerende brændeovn.

En ejendom der er helt unik og byder usædvanligt mange muligheder.

OBS!!!! Sælger er åben for bud.