Slågårdsvej 12, Frøslev, 4660 Store Heddinge

Total Morten Korch-idyl i flot stand overalt!

Nu udbydes denne vidunderlige perle, som virkelig rummer det hele til livs- og naturnyderen. Små 7 km til handelsbyen St. Heddinge, hvor der findes de fleste butikker og offentlig transport finder I denne idylliske landejendom omringet af åbne marker og skov.
Ejendommen fremstår i en sjælden og usædvanlig flot og velplejet stand og er beliggende på en ca. 5.000 m2 stor grund, som sælger har anlagt igennem de sidste ca. 40 år, i bedste parklignende stil.

Boligen indeholder: Rummelig entre med garderobe-niche, køkken i åben forbindelse til spisestue, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse og vue til havedammen. I stueplan findes kontor, gæsteværelse, soveværelse med skabsvæg og stort forældrebadeværelse med både brus og badekar. Derudover gæstetoilet, baggang, grovkøkken, fyr-/vaskerum og integreret garage - der er oplagt som anvendelse til gildesal eller hobbyrum.
1. salen rummer ca. 100 m2 fordelt på 2 stuer - den ene med udgang til overdækket balkon/altan, og fra begge stuer er der en helt fantastisk udsigt over haven og markerne.

Opvarmes via pillefyr.

Udover boligen findes der flere udhusbygninger/værksteder.
Sælger har været den ultimative alt-mulig-håndværker og det store udhus på ca. 150 m2 er opdelt i flere sektioner der rummer haveafdeling, el-afdeling, vvs-afdeling, tømrerafdeling mv..

Haven er unik og her findes utallige hyggelige kroge. Bl.a. kan nævnes den "skjulte" pavillon med egen terrasse og grillplads i det bagerste hjørne af haven.

En ejendom der i dén grad bærer præg af, at være blevet fyldt med kærlighed igennem sælgers ejertid.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkomne på Slågårdsvej 12.