Havrevej 1, 4671 Strøby

Landlig fornemmelse midt i byen

Rigtig fin landskabelig villa med en centralt beliggenhed i Strøby, for enden af lukket stille vej og opgrænsende til marker på to sider af ejendommen, med en herlig og fredfyldt udsigt. Få km (cykleafstand) til strand, vand og skov. Cykelsti til skole, skolebus, indkøb, offentlig transport (bus) til Køge.

Boligen er gennemrenoveret midt i 00'erne og fremstår særdeles velpasset og velholdt. Her findes et hav af "nørdede" installationer og den elektriske installation til varmepumpe (luft til vand) er forberedt.

Indeholder: Entre med trappe til 1. sal, køkken i åben forbindelse til alrum/spisestue/stue med brændeovn og herfra adgang til opholdsstue, med loft til kip, via dobbelte franske døre, bryggers med udgang til lukket flisebelagt gårdhave, badeværelse samt værelse med ovenlysvindue.
På 1. sal findes repos med skabsplads og tekniske installationer, soveværelse med loft til kip samt værelse med loftlem til en hyggelig hems :-)

Boligen fremtræder alle steder usædvanlig lys og imødekommende - her oser generelt af "hygge og hjemme".

Udover boligen findes dobbelt carport, rigtig godt værksted samt opbevaringsrum og redskabsrum.

Haven er nem og overskuelig, med en dejlig træterrasse og den lukkede gårdhave, kan man altid finde et solrigt eller skyggefuldt sted at opholde sig.

Vi glæder os til at vise dig/jer denne skønne ejendom.